Ofte stilte spørsmål

Hvor mange kalorier og karbohydrater inneholder hver enkelt bønne?

Hver bønne inneholder 4 kalorier, eller ca 100 kalorier per enkel servering (25 bønner). De har omtrent 1 gram karbohydrat pr bønne og null fett. Jelly Belly® jelly beans gir en smaksopplevelse som er en god investering i forhold til den beskjedne innvesteringen i kalorier. De er også sertifisert kosher ved den Ortodokse Union.

Hva er forskjellen på Jelly Belly® jelly beans og Jelly Bean Chocolate Dips®?

Jelly Belly® jelly beans er omringet av et smakfullt skall med et mykt indre. Jelly Bean Chocolate Dips® er dekket med mørk sjokolade.

Er Jelly Belly® jelly beans glutenfri?

Vi bruker ikke hvete, rug, bygg eller havre i den grunnleggende oppskriften til Jelly Belly® jelly beans. Vi bruker modifisert maisstivelse i fremstillingen av våre Jelly Belly jelly beans.

Hvor mange Jelly Belly® jelly bean er det i en kilo?

Det er 882 Jelly Belly® jelly beans i en kilo. Sånn cirka.

Inneholder Sunkist® Fruit Gems og Orange Slices gelatin?

Sunkist® Fruit Gems og Orange Slices blir laget med sitrus pektin og inneholder ikke gelatin.

Hvor lang tid tar det å lage en Jelly Belly® jelly bean?

Det tar mellom 7 til 21 dager å lage en Jelly Belly® jelly bean, og vi tuller ikke! Det er en avansert produksjonsprosess som bruker både moderne metoder og eldgamle teknikker.

Hvilken type sjokolade blir brukt til å lage Jelly Bean Chocolate Dips®?

Jelly Bean Chocolate Dips® blir laget med mørk sjokolade.

Hva er Sport Beans®?

Sport Beans® jelly beans er et helt nytt Jelly Bean produkt fra skaperne av Jelly Belly®! De har blitt spesielt utviklet til å gi deg energi og fylle kroppen under trening.

Hva gjør Jelly Belly® jelly beans forskjellige fra andre gelébønner?

Jelly Belly® jelly beans avviker fra vanlige gelébønner på grunn av sine autentiske og intense smaker, antall smaker, den mindre størrelsen, strålende farger og selvfølgelig, Jelly Belly logoen på hver enkelt bønne. De fleste Jelly Belly jelly beans bruker gode naturlige ingredienser når det er mulig, f.eks sjokolade, kokos, fruktjuice konsentrater og fruktpuréer som jordbær, pære og banan. Disse "sann til livet" smakene blandes inn i senteret og skallet.

Hva er forskjellen på Sport Beans® og vanlige jelly beans?

Sport Beans® jelly beans er spesielt formulert med idrettsprestasjoner i tankene. Sport Beans jelly beans gir en kilde til lett fordøyelige karbohydrater, elektrolytter natrium og kalium for riktig væskebalanse, og B1, B2, B3 og C-vitaminer for energiomsetningen og god helse.